Investeren in vastgoed

Verkopen of verhuren?

Investeren in vastgoed is een kunst. De goede locatie, de juiste materialen, onderhoudsvriendelijk, mooi maar toch betaalbaar, zodat het huurrendement er niet onder lijdt, de juiste huurders vinden, … Wij hebben de ervaring en kunnen u helpen om iets te vinden wat u schikt.

Ook hiervoor bent u altijd welkom bij ons.

 

Waarom investeren in vastgoed?

Uw geld laten opbrengen: ja, maar hoe?

Laat uw geld werken voor u en investeer in vastgoed. U werkt immers hard voor uw centen maar terwijl u werkt, verkleint de waarde van uw spaargeld elk jaar. Ideaal om uw geld echt te laten renderen is het investeren in vastgoed.

Investeren in vastgoed: een alternatief inkomen!

Investeringsopties zoals beleggingen, obligaties, groepsverzekeringen of levensverzekeringen kunnen extra kapitaal opleveren, maar kunnen ook wat nadelen inhouden.

Bent u echter op zoek naar een alternatief inkomen op middellange en lange termijn zonder nadelen of risico? Ga dan voor het investeren in vastgoed.

Investeren in vastgoed: een slim alternatief voor uw spaarrekening

Wilt u dat uw geld echt opbrengt? Investeer het in vastgoed. 

Want als het over uw spaarrekening gaat, is het zo dat de rente op een spaarboekje de laatste jaren zo goed als nihil is.

 

Investeer al vanaf € 50.000

Wie een beetje thuis is in de wereld van de financiën weet dat zijn spaargeld momenteel daalt in waarde door de waardevermindering van het geld en lage spaarrentes.

Investeren in vastgoed is dus de beste optie en dit voor iedereen! Want nog te veel mensen denken dat zij hiervoor geen kapitaal hebben of dat ze de volledige som moeten neerleggen bij aankoop.

Maar ook met een beperkt budget en de juiste financieringsvorm kunt u in vastgoed investeren en zelfs een hoger rendement halen.

Investeer op een maatschappelijk verantwoorde manier

Investeren in zorgvastgoed wint aan populariteit, dat is een feit! Maar hoe komt dit nu? Wel, de overheid laat toe dat privé investeerders mee kunnen investeren in zorgvastgoed door ze op te delen in ‘units’.

Zowel de zorgsector als de maatschappij winnen hierbij, daarom deze insteek.

Lees meer over investeren in zorgvastgoed.

Interested in this project?

GET IN TOUCH