Wie zijn we?

Demuynck Bouw is ontstaan uit een eenmanszaak ruim 40 jaar geleden, als schrijnwerkerij, later uitgebreid als houthandel, om ruim 20 jaar geleden te eindigen als volwaardig bouwbedrijf.

Ondertussen heeft de firma 6 ploegen metsers, 2 ploegen schrijnwerkers, een eigen productie van binnenschrijnwerk, met als specialiteit binnendeuren en trappen. Een team vaste onderaannemers, om ook een volledige sleutel-klare oplossing te kunnen bieden.

Op heden zijn er ruim 40 werknemers in dienst, die allen samen een reputatie hoog te houden hebben.

Onze troeven

Kosten

Demuynck Bouw zorgt ervoor dat de kosten voor reclame zo minimaal mogelijk zijn. Wij zijn natuurlijk vertegenwoordigd op enkele beurzen, waar onze folder ter beschikking van de klanten is, en dan zijn er ook nog onze werfborden.

Beleid

Het beleid van Demuynck Bouw is nog steeds hetzelfde van vroeger, namelijk zo weinig mogelijk kosten voor reclame, conducteurs, werfleiders, verkopers, dure folders, enz… Onze beste reclame zijn de woningen die we neerzetten.

Samenwerking

Verder houdt Demuynck Bouw er zich aan om dankzij een zeer goede samenwerking met onze onderaannemers en een scherpe prijzenpolitiek, u een lastenboek te presenteren dat verbaast door zijn hoogwaardige materialen, gedegen afwerking en talloze voorzieningen.

 

Interesse om samen te werken?

CONTACTEER ONS