Demuynck Bouw | over ons, bouwen op maat, nieuwbouw, moderne woning, landelijke woning

Begin jaren 70 richtte Frans Demuynck zijn schrijnwerkerij op. Later kwamen zijn 2 zonen bij het bedrijf en werd het opgesplitst in 2 entiteiten: Schrijnwerkerij Demuynck Fr en bouwbedrijf Demuynck Bouw. Vandaag is de derde generatie actief in de familiebedrijven en blijft dezelfde focus behouden, namelijk: jij.

Ondertussen bestaat Demuynck Bouw al meer dan 20 jaar. Dankzij ons deskundig team van metsers, schrijnwerkers en vaste onderaannemers, zijn we uitgegroeid tot een volwaardige en betrouwbare aannemer. Zo bieden we volledige sleutel-op-de deuroplossingen aan, of zetten we je gebouw wind-en waterdicht.

over ons

wij kopen ook jouw bouwgrond

Heb je een perceel dat je wil verkopen? Dan stellen we ons graag kandidaat om je bouwgrond een nieuwe toekomst te bieden. Daarnaast werken we af en toe samen met investeerders of grondeigenaars, via het principe ‘recht van opstal’. Met dit recht werken we volledige projecten, van straat tot afgewerkte woning, uit zonder dat de eigenaar afstand neemt van z’n grond.

persoonlijke aanpak

De beste reclame zijn de woningen die we bouwen. Daarom staan we je tijdens het hele bouwproces bij om je volledig te ontzorgen. Geen bouwstress bij ons, wel een luisterend oor en persoonlijk contact. Zo zijn we allebei enthousiast over het eindresultaat.

voordelige formules

We zijn eerlijk, in alles wat we doen. Op ons kan je rekenen, en dat is niet zomaar een loze belofte. Dankzij onze kennis, ervaring en goede contacten kunnen we je steeds de beste prijs garanderen. Zo krijg jij maximaal comfort voor minimale kosten.  

hoogwaardige kwaliteit

Dankzij een zeer goede samenwerking met onze onderaannemers en een scherpe prijzenpolitiek presenteren we je een lastenboek dat je doet verbazen. Met kwalitatieve materialen, high-end afwerking en de nodige voorzieningen maken we je bouwdroom waar.

is werken in een écht familiebedrijf. En dat mag je letterlijk nemen. Jij bent belangrijk voor ons en maakt deel uit van onze Demuynck-familie. Samen realiseren we heel wat prachtige projecten en bouwen we aan de toekomst van anderen, maar ook van onszelf. Wil je graag onze familie vervoegen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Werken bij Demuynck Bouw ...

Demuynck Bouw | over ons, contact, solliciteren

Heb je goesting om bij ons te komen werken, maar vind je geen geschikte vacature? Geen zorgen, wij zijn fan van spontaniteit en staan al te popelen om je te ontmoeten!

Spontaan solliciteren

Iepersestraat 120
8890 MOORSLEDE
051 77 86 81
info@demuynckbouw.be
BE 0455.497.944

Demuynck bouw nv

Interesse om samen te werken?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


dan zijn wij er voor jou!

baksteen in de maag?