PROJECT

De Panne Zeelaan

Info project

Dit project is een uitstekende investeringsmogelijkheid in het hart van De Panne, één van de meest populaire badplaatsen aan de Belgische kust.

Het pand bestaat uit zes ruime appartementen, elk voorzien van één ruime slaapkamer en een volledig uitgeruste keuken en badkamer.
De appartementen hebben zicht op de Zeelaan, de levendige winkelstraat van De Panne met zijn mooie boetieks.
De hoger gelegen appartementen (+4) hebben zicht op zee en kijken over de prachtige Dumont wijk met zijn mooie architectuur.

Daarnaast is er ook een commercieel pand op de begane grond, ideaal voor wie op zoek is naar een nieuwe zakelijke uitdaging. Met een strategische ligging in een drukke winkelstraat is dit pand perfect geschikt voor detailhandel, een kantoorruimte of als praktijkruimte.

Het pand ligt op wandelafstand van het strand, restaurants en het openbaar vervoer. Het is ideaal voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners.

Als u geïnteresseerd bent in deze uitstekende investeringsmogelijkheid of u wenst voor uzelf een tweede verblijf aan te kopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om de plannen van naderbij te bekijken.

Interested in this project?

GET IN TOUCH